Laporan Tahunan : Federation of Malaysian Manufacturers (FMM).

Bibliographic Details
Corporate Author: Federation of Malaysian Manufacturers (FMM).
Format: Book
Language:English
Published: Putrajaya: (FMM), [2003]
Subjects:
LEADER 02838cam a2200445 7i4500
001 0000003423
005 20210404090000.0
003 ##MY-PuKLN
005 ##20130723093500.0
039 # # |a 201307230935  |b staff  |y 201211020959  |z VLOAD 
041 # # |a eng  
110 # 1 |a Federation of Malaysian Manufacturers (FMM). 
245 # 1 |a Laporan Tahunan :   |b Federation of Malaysian Manufacturers (FMM). 
246 # 1 |a Annual report:   |b Federation of Malaysian Manufacturers (FMM), Malaysia 
260 # # |a Putrajaya:   |b (FMM),   |c [2003] 
300 # # |a v.; 29cm. 
310 # # |a Annual. 
500 # # |a WP Library has: [2003, 2004, 2005,- 
610 # 1 |a Federation of Malaysian Manufacturers (FMM) --   |x Annual report  
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2010  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S006704  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2009  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S006037  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2008  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S005258  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2007  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S004700  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2006  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S003948  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2005  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S003573  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2004  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S003572  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2003  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S003571  |z 201211020959 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 10006  |x 2  |9 :(Year)2011  |a Laporan Tahunan Federation of Malaysian Manufacturers  |6 S007343  |z 201211020959 
999 |a S003571  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S003572  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S003573  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S003948  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S004700  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S005258  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S006037  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S006704  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S007343  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S009355  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S010809  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan 
999 |a S012166  |b Annual Report  |c Koleksi Jabatan  |e Wisma Putra-Koleksi Jabatan