La schtroumpfette, la faim des schtroumpfs

Bibliographic Details
Main Author: Peyo, Y. Delporte et
Format: Book
Language:French
Published: [s. l.]: Dupuis, 1967
Series:Histoires de schtroumpfs
Subjects:
LEADER 00858cam a2200277 7i4500
001 0000018636
005 20210405090000.0
003 ##MY-PuKLN
005 ##20121102120400.0
008 121102s1967 fr p rb 000 1 fre d
020 # # |a 2800101105  
039 # # |y 201211021204  |z VLOAD 
041 0 # |a French  
082 0 0 |a 440 
090 0 0 |a 440   |b PEY 1967 
100 1 # |a Peyo, Y. Delporte et  
245 1 0 |a La schtroumpfette, la faim des schtroumpfs   |c Y. Delporte et Peyo. 
260 # # |a [s. l.]:   |b Dupuis,   |c 1967 
300 # # |a 62 p:   |b ill (col);   |c 32cm 
440 # 0 |a Histoires de schtroumpfs 
650 # 0 |a French language  
650 # 0 |a Comic books, strips, etc.  
946 0 0 |a Hadiah - France Embassy 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 20003  |x 1  |a 440 PEY  |6 1000015257  |f 1  |z 201211021204 
987 0 0 |a H12346 
999 |a 1000015257  |b Book  |c Open Shelves  |e IDFR Library-Ground Floor