Les aventures de Tintin : le secret de la licorne

Bibliographic Details
Main Author: Herg?e
Format: Book
Published: Paris: Casterman, 1974
Series:Les aventures de tintin
Subjects:
LEADER 00765cam a2200253 7i4500
001 0000018725
005 20210405090000.0
003 ##MY-PuKLN
005 ##20121102120400.0
020 # # |a 2203001100  
039 # # |y 201211021204  |z VLOAD 
041 0 # |a French  
082 0 0 |a 741.5 HER (PUSPAK) 
100 1 # |a Herg?e  
245 1 0 |a Les aventures de Tintin :   |b le secret de la licorne   |c Herg?e. 
260 # # |a Paris:   |b Casterman,   |c 1974 
300 # # |a 62 p:   |b ill;   |c 32cm 
440 # 0 |a Les aventures de tintin 
650 # 0 |a Comic books, strips, etc.  
650 # 0 |a French language  
946 0 0 |a Hadiah - France Embassy 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 20003  |x 1  |a 440 HER  |6 1000015261  |f 1  |z 201211021204 
987 0 0 |a H12900 
999 |a 1000015261  |b Book  |c Open Shelves  |e IDFR Library-Ground Floor