55 days at Peking - Part 1 & 2.

Bibliographic Details
Format: Book
Published: [s.l.]: Samuel Broston, 1963
Subjects:
LEADER 00890cam a2200253 7i4500
001 0000026824
005 20210404090000.0
003 ##MY-PuKLN
005 ##20121102123900.0
039 # # |y 201211021239  |z VLOAD 
082 # 0 |a 808.2008032 
090 0 0 |a 808.2008032 DAY 1993  
245 # 0 |a 55 days at Peking - Part 1 & 2. 
260 # # |a [s.l.]:   |b Samuel Broston,   |c 1963 
300 # # |c Duration : 2 hours 30 min. 
650 # 0 |a Motion pictures --   |z China  
650 # 0 |a Boxers --   |x Drama  
946 0 0 |a Ike Video 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 20003  |x 5  |k VC  |3 Part1  |a 808.2008032 DAY  |6 1000014523  |f 1  |z 201211021239 
949 # # |a VIRTUAITEM  |d 20003  |x 5  |k VC  |3 Part2  |a 808.2008032 DAY  |6 1000014524  |f 1  |z 201211021239 
988 0 0 |a Inv. No.1682 
989 # # |a 23.2.2000 
999 |a 1000014523  |b Video Cassette  |c Open Shelves  |e IDFR Library-Ground Floor 
999 |a 1000014524  |b Video Cassette  |c Open Shelves  |e IDFR Library-Ground Floor