1515 : Sebuah novel

Bibliographic Details
Main Author: Faisal Tehrani, 1974- (Author)
Format: Book
Published: Petaling Jaya, Selangor: Gerakbudaya Enterprise, 2020.
Subjects:
LEADER 00986cam a2200313 7i4500
001 0000067645
005 20220426090000.0
008 220404s2020 my # er #00001may#d
020 # # |a  9789670311548  
040 # # |a BNM 
082 0 4 |a F FAI 
090 0 0 |a F FAI   |b 2020 
100 1 # |a Faisal Tehrani,   |d 1974-   |e author  
245 1 0 |a  1515 :   |b Sebuah novel   |c Faisal Tehrani. 
246 3 3 |a Satu ribu lima belas:   |b sebuah novel. 
246 3 3 |a Seribu lima belas:   |b sebuah novel. 
246 3 3 |a Satu lima satu lima:   |b sebuah novel. 
264 # 1 |a Petaling Jaya, Selangor:   |b Gerakbudaya Enterprise,   |c 2020. 
300 # # |a 262 pages;   |c 19 cm. 
336 # # |a text  |2 rdacontent 
337 # # |a unmediated  |2 rdamedia 
338 # # |a volume  |2 rdacarrier 
650 2 0 |a Malaysian fiction (Malay)  
650 1 0 |a  Malay fiction  
650 2 0 |a Historical fiction, Malay  
946 # # |a Ashe Enterprise 
987 # # |a 022796 
988 # # |a Inv. No 
999 |a 1000027190  |b Book  |c OPEN SHELVES  |e IDFR Library-Ground Floor