Bintang di langit lain

Bibliographic Details
Other Authors: Othman puteh( 1944-2003), Zam Ismail( 1943-)
Format: Book
Published: Kuala Lumpur: Dewan Bahasa dan Pustaka, 1990
Subjects:
LEADER 00806cam a2200265 7i4500
001 0000062139
005 20210405090000.0
003 ##MY-PuKLN
005 ##20141016095000.0
008 141016m my e a00 may
020 # # |a 9836214704 (pbk)  
039 # # |y 201410160950  |z gurnam 
082 # 0 |a F BIN 
090 0 0 |a F BIN   |b 1990 
245 # 0 |a Bintang di langit lain   |c diselenggarakan oleh Zam Ismail, Othman Puteh. 
260 # # |a Kuala Lumpur:   |b Dewan Bahasa dan Pustaka,   |c 1990 
300 # # |a xxii, 400 p;   |c 19 cm. 
521 # # |a Peringkat pembaca: Dewasa 
650 # 0 |a Short stories, Malay  
650 # 0 |a Malay fiction  
700 # 0 |a Othman puteh(  |d 1944-2003)  
700 # 0 |a Zam Ismail(  |d 1943-)  
946 0 0 |a Hadiah 
987 0 0 |a H021523 
999 |a 1000025013  |b Book  |c Open Shelves  |e IDFR Library-Ground Floor